Voeding, gezondheid en welzijn zijn onlosmakelijk verbonden, ik bied u persoonlijke begeleiding bij het vinden van uw balans.
Cliëntervaringen
 1. Désirée schreef:

  Wat ik wilde was op een normale gezonde manier ongeveer 10 kilo afvallen. Ik was het ‘ge jo-jo’ meer dan zat. Ziekenhuisdieet, crashdieet, geen koolhydraten of toch maar iets met shake? Ik wilde resultaat voor de lange termijn. Ik had geen haast maar wel een noodzaak om af te vallen. Via vrienden was de naam van Carla Deneer al eens gevallen. Hun ervaringen waren erg positief. Door samen met Carla precies in kaart te brengen wat ik zoal at op een dag en hoeveel tijd ik nam om te eten werd duidelijk dat ik door snel te eten meer naar binnen ‘werkte’ dan ik daadwerkelijk nodig had.

  Ik begon mij steeds meer af te vragen; ‘Wat stop ik eigenlijk in mijn mond en vind ik het eigenlijk wel lekker? Waarom neem ik toch nog een tweede bord terwijl ik eigenlijk al genoeg heb?’. Door samen met Carla alles op te schrijven kon ik gaan kijken wat ik eventueel weg kon weglaten of naar een lichter alternatief zoeken.
  We keken niet alleen naar mijn eetpatroon, maar ook naar mijn tijdsindeling en vooral mijn ‘haast’. Drukke baan, druk sociaal leven, geen tijd nemen voor iets anders. Belangrijk was mijn tempo te verlagen. Ik ben totaal geen sporttype maar ik vond naast mijn ‘dieet’ een goed alternatief. Direct na mijn werk 2 tot 3 keer per week een half uurtje sporten.
  Samen met de adviezen van Carla en het sporten vond ik een goede balans. Carla en ik hebben een realistisch tijdspad uitgestippeld en binnen een jaar ben ik 10 kilo kwijt geraakt.

  Inmiddels zijn we bijna 5 maanden verder na dat jaar. Helaas sport ik niet meer zo veel maar ik blijf wel op gewicht omdat mijn eetpatroon er inmiddels zo ingesleten is dat het nog steeds mijn gewicht onder controle houdt.

 2. Leo schreef:

  Door een caloriebeperkt dieet van Carla met ondersteuning van regelmatig fysio (voornamelijk cardio oefeningen 3 x per week) lukte het me in 1 jaar tijd 25 kilo af te vallen waardoor ik een heel ander mens werd.

  Het belangrijkst was dat mijn eetgewoonte veranderde, waardoor ik ook sindsdien op gewicht ben gebleven. Zonder de professionele hulp van Carla had ik het nooit gered en nog steeds kom ik af en toe op consult om te kijken of het goed gaat en eventueel wat bij te stellen.

  Carla bedankt!

 3. Marc schreef:

  Ik ben bij Carla gekomen om mijn eetgewoontes onder de loep te nemen. Ondanks extra beweging en bewust eten lukte het mij niet om een paar kilo kwijt te raken. Het was een zoektocht naar wat juist voor mij wel zou aanslaan. Die manier hebben we na een paar maanden gevonden en met minimale aanpassingen in mijn eetgewoonten is het nu wel gelukt geleidelijk af te vallen en vervolgens op gewicht te blijven.

 4. Nicolette schreef:

  Februari 2011 ben ik bij Carla terechtgekomen omdat ik graag van mijn ‘studentenkilo’s’ af wilde. Inmiddels zijn we 1 jaar verder en ben ik al bijna 14 kilo lichter!

  Ik werk 40 uur werk, was al erg bezig met gezond (biologisch) eten, houd erg van lekker eten en koken en wilde vooral niet dieten met shakes etcetera. We hebben samen naar mijn dagelijkse voeding gekeken en daar wat kleine aanpassingen gedaan zoals bijvoorbeeld minder brood mee naar het werk en ’s avonds de hoeveelheden aardappelen, rijst en pasta afwegen.

 5. Peter schreef:

  Waarom een diëtist? Dit is iets wat ik me me wel vaker heb afgevraagd. Na een aantal bezoeken bij Carla ben ik daar achter gekomen.
  Nadat er bij mij te hoge suikerwaarden waren geconstateerd en ik echt iets aan mijn gewicht moest doen heb ik het advies van mijn huisarts geaccepteerd. Ik was al jaren bezig met afvallen en het bekende jojo effect was ook op mij van toepassing. Nu mijn BMI echt te hoog was heb ik Carla Deneer gebeld.
  Het beeld wat ik had van een diëtist was dat we alleen maar de calorieën zouden gaan tellen. Gelukkig was dit niet zo. Natuurlijk moet dit ook gebeuren. Maar waar ik vooral mee geholpen werd was onderzoeken van het patroon waarin ik was beland de afgelopen jaren. Het stap voor stap stil staan waar ik mijn eetpatroon kan aanpassen en bijstellen zijn voor mij zeer nuttig geweest. Ik heb geleerd naar de calorieën te kijken maar ook naar mijn gedrag. Daar was meer winst te behalen dan ik had verwacht. Ik ben nu 13 kilo afgevallen en door op moeilijke momenten de adviezen van Carla op te volgen heb ik er vertrouwen in dat ik het vol ga houden. Dit heb ik nooit eerder gehad. Ik kan iedereen adviseren om bij gewichtsproblemen een diëtist te consulteren. Ik ben helemaal overtuigd.

 6. Marloes schreef:

  Ik ben goed geholpen door de adviezen van Carla. Ze houdt rekening met mijn werk en gezin en stimuleert me om bewuste keuzes te maken. Ik had vooral last van maag-/darmklachten, die zijn nu grotendeels verleden tijd. Ik weet nu wat voor mijn darmen goed en minder goed is.

Laat jouw ervaring achter