Voeding, gezondheid en welzijn zijn onlosmakelijk verbonden, ik bied u persoonlijke begeleiding bij het vinden van uw balans.
Over mij

Mijn naam is Carla Deneer. Ik ben in 1987 afgestudeerd aan de HBO-opleiding Voeding en Dietetiek in Nijmegen. Ik heb diverse werkzaamheden verricht sinds mijn afstuderen.

In 1990 ben ik met mijn zelfstandige praktijk gestart. Inmiddels heb ik dus 30 jaar ervaring met individuele dieet- en voedingsadvisering. Ik vind mijn vak nog steeds erg leuk omdat ik graag mensen op een persoonlijke manier begeleid en iedereen weer anders is. Ik besteed in mijn begeleiding ook aandacht aan leefstijl; de balans tussen inspanning (werk, gezin,ed) en ontspanning is erg belangrijk voor een goede gezondheid. Ook staan de ontwikkelingen op voedingsgebied niet stil. Het is een uitdaging om vanuit deze nieuwe inzichten weer praktische adviezen en begeleiding te geven.

Ik ben lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) en tevens ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Deze kwaliteitsregistratie garandeert dat de beroepsbeoefenaar aan de eisen voldoet die gesteld worden vanuit de opleiding en kennis up to date blijft door het volgen van bijscholingen.

Gevolgde bijscholingen:

Tevens ben ik gespecialiseerd in  complexe ouderenzorg.

Ik werk samen met andere deskundigen zoals huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten, praktijkondersteuners en specialisten. Dit maakt mijn werk als dietist interessant en afwisselend.